Filip Živojinović, sin jedne od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnje Lepe Brene, uskoro će postati otac. Njegova deset godina mlađa supruga, 23-godišnja Aleksandra Prijović, odbrojava dane do dolaska nasljednika na svijet, a par tom prilikom užurbano završava radove na svojoj kući u Beogradu. Kako prenosi Pink.rs, par je nedavno kupio luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, u susjedstvu Lepe Brene, a sada su procurile i fotografije vile.

Kuća u kojoj živi nasljednik Lepe Brene ima tri kata, visoku ogradu i ogromnu terasu, a mladi bračni par uskoro završava i posljednje radove na svom novom domu. 

Ekipa emisije 'Paparazzo lov' uspjela je snimiti 33-godišnjeg Filipa i trudnu Aleksandru u društvu njegovog oca, 55-godišnjeg proslavljenog srpskog tenisača, Bobe Živojinovića. Trudnica koja odbrojava dane do rođenja sina zablistala je u ležernom izdanju. 

Podsjećamo, nedavno su se srpski mediji raspisali o drami u obitelji Živojinović. Naime, 23-godišnja pjevačica je izrazila želju da joj se u stan, u kojemu živi sa Živojinovićem, useli majka kako bi joj pomogla s prinovom, koja bi uskoro trebala doći na svijet, na što je Filip negodovao te je čak zaprijetio odlaskom iz stana ako se u njega useli majka njegove supruge.