Nakon velike proslave povijesnog rezultata na Svjetskom nogometnom prvenstvu, budući supružnici Vedran i Franka opuštaju se u njenom rodnom Rapcu u blizini kojeg će se održati njihova svadba. 

Osim što uživaju u svim čarima mora, traju im zadnje pripreme za veliki dan koji će sigurno pamtiti do kraja života. Rustikalno imanje u Istri s modernim elementima koje odiše elegancijom bit će ono na kojem će Ćorluka i Batelić izreći sudbonosno 'da'. Na imanju se nalaze i restoran, vinarija, bazeni, deset hotelskih soba i 15 rezidencija s vlastitom terasom i dvorištem. Cijelo imanje na kojem se vila nalazi prostire se na 120 000 kvadratnih metara, a okružena je maslinicima i vinogradima. Izgrađena je od bijelog istarskog kamena, a vrijednost vile se procjenjuje na više od 28 milijuna kuna. Osim toga, drži ocjenu 9,5 od 10 na portalu thebookingtruth.com kao jedan od najboljih turističkih objekata. 

Prisjetimo se, par se upoznao 2012. na Zrću kada su im se sreli pogledi i već mjesec i pol nakon, Ćorluka je dao naslutiti da je njihova veza ozbiljna odlaskom u Rabac kod Frankine obitelji. Iako su postojale sumnje da će njihova ljubav potrajati jer je Vedran otišao u Moskvu igrati za Lokomotiv, Franka je otišla s njim, a na neko vrijeme je napustila i pjevačku karijeru, te se gotovo u potpunosti maknula iz javnog života.