Story radio
Početna Celebrity 4685 prikaza 12. lipnja 2019.

FOTO Princ Harry grlio pjevačicu, ona ga značajno gledala

Profimedia.

Što će reći Meghan?

U ponedjeljak navečer, princ Harry bio je na dobrotvornom koncertu koji je organiziran za pomoć djeci zaraženoj virusom HIV-a. Tamo se susreo s britanskom pjevačicom kosovskih korijena, Ritom Orom.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Susret je protekao u zanimljivom ozračju uzevši u obzir činjenicu kako su se, suprotno svakom protokolu, prisno grlili. Pjevačica je nakon koncerta objavila fotografiju koja prikazuje njih dvoje, napisavši: 'Bilo je nevjerojatno ponovno sresti vojvodu od Sussexa, i velika čast pjevati i iskazati svoju potporu ovom plemenitom cilju'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Ovu su 28-godišnjakinju posljednji put paparazzi fotografirali s princom na BBC-jevom eventu 2017. godine, a povodom njegove najave vjenčanja, tada je izjavila: 'Jako sam sretna što se Harryju sve posložilo. Poznajem ga neko vrijeme i on je onaj 'kul princ', zabavan je. Naravno da imam poštovanja prema njegovoj tituli, i poput svih Britanaca jako volim sve što kraljevska obitelj predstavlja'. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Osim 34-godišnjeg princa i Rite, ovaj su dobrotvorni događaj pohodili još i glumci Tom Hardy i James Norton, te glumice Gemma Arterton i Rosamund Pike.

 

 

Komentari