Story radio
Početna Celebrity 3793 prikaza 05. prosinca 2018.

FOTO Severina otkrila da se s Igorom vjenčala tri puta

Instagram screenshot.

Pjevačica ne skriva koliko je sretna

Nakon što je sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila nikad viđene fotografije s njenog i Igorovog glamuroznog vjenčanja iz Beograda i nešto privatnije šarmantne istarske svadbe, te vjenčanog fotoshootinga, pjevačica je sada otkrila da se za svog odabranika udala i treći put.

Naime, Severina je iznenadila brojne pratitelje s romantičnim fotografijama svog afričkog vjenčanja u nešto drugačijem izdanju. U potpuno prirodnom okruženju Tanzanije, pjevačica je zablistala u ljubičastoj haljini  na jedno rame koja je bila svojevrsna vjenčanica. Jednostavne ravne sandale uskladila je uz bijele pruge na volanima haljine i pregršt nakita oko vrata i zapešća, dok je struk istaknula remenom. U kosu je stavila bijeli svojet koji je njeno lijepo lice još više doveo do izražaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Kao pratnja bile su joj tri predivne pripadnice plemena Masai s kojima je ovaj posebni trenutak zabilježila fotografijom. Njen odabranik izgledao je poput pravog vođe plemena u tradicionalnoj afričkoj 'uniformi', a sjedeći na glomaznim stolicama i držeći se za ruke još jednom su potvrdili koliko je njihova ljubav jaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 


 

Komentari