Story radio
Početna Celebrity 4620 prikaza 12. lipnja 2019.

FOTO Slavna pjevačica malo se zapustila

Profimedia.

Žena je neopterećena

Američka pjevačica albanskog porijekla Bebe Rexha, na početku karijere prije nekoliko godina bila je poznata po svojoj gracilnoj pojavi. No, danas stvari stoje malo drukčije.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Ova se simpatična 29-godišnjakinja u pauzi između turneja potpuno opustila, pa su je tako paparazzi nedavno uhvatili kako šeće u neuglednom izdanju, a kako se čini, pjevačica se nemalo udebljala.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Ova prirodna crnka svoju kosu već neko vrijeme boji u platinasto plavu, ali i po tom je pitanju bila nemarna. Naime, na fotografijama se vidi poveći izrast. Fotografiju koju su prenijeli svi svjetski mediji, naposljetku je objavila i sama pjevačica, napisavši uz nju: 'J**eno mrzim ovu fotografiju sebe, ali je objavljujem kako bih pokazala ljudima što je stvarno. Inače, tada sam izašla iz kuće kako bih kupila namirnice za kuhanje chilija i srećke. I još nešto: osvojila sam 25 dolara'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bebe Rexha (@beberexha)

Objavu na njenom Instagram profilu u prvih je nekoliko sati 'lajkalo' gotovo milijun ljudi, uključujući i našu pjevačicu Ivanu Kindl, a mnogi od njih imali su joj potrebu i čestitati na iskrenosti.

Komentari