Nakon prekida s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser nastavlja uživati u društvu slavnih ljepotica. Prije nekoliko dana na svom Instagram profilu podijelio je kratki video isječak intimnog nastupa s fatalnom Ruskinjom, pijanisticom Lolom Astanovom, a nepuno nakon toga, Stjepan se okrenuo i nešto slavnijim glazbenicama i tako pokazao da je uistinu šarmer za kakvog se smatra. Povodom nastupa na finalu kupa UEFA koji se ove godine održava u Ukrajini, čelist i poznata Britanka albanskih korijena, Dua Lipa, pozirali su u zagrljaju za njegov Instagram profil.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Stjepan se u opisu fotografije odlučio poigrati riječima pa se našalio natpisom: 'Dua Lipa li si' i tako pjevačici uputio kompliment na hrvatskom jeziku. Mnogi strani obožavatelji nisu uspjeli razumjeti što je Stjepan želio poručiti pa su se između ostalog u komentarima fotografije mogla pronaći i objašnjenja njegovog teksta.
'Lipa na hrvatskom znači 'lijepa', ali je njegov opis igra riječima na pjesmu pod nazivom 'Lipa li si' što u prijevodu znači 'Tako si lijepa', stoga je on napisao dosjetku i zapravo rekao 'Dua tako si lijepa', samo je jedno od objašnjenja za sve strane obožavatelje člana poznatog čelističkog dvojca 2Cellos.