Američka pjevačica Katy Perry uživa na godišnjem odmoru sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom na najvećem španjolskom otoku Mallorci. Par je uhvaćen kako se provodi na luksuznoj jahti. Dok je glumac razgovarao s prijateljima, 34-godišnja pjevačica uživala je u kupanju i ronjenju, a znatiželjni fotografi nisu mogli ne primijetiti njezin trbuščić.

Zgodna Katy, koja je inače poznata po vitkoj figuri, za opuštanje u ljetnim radostima odjenula je jednodijelni šareni badić iz kojeg se nazirao trbuščić. Je li se pjevačica udebljala ili njoj i 42-godišnjem zaručniku stiže prinova, još uvijek nije poznato. Za sada se samo zna da par punom parom planira vjenčanje, koje će se održati krajem ove godine.

Podsjetimo, par je bio prekinuo vezu u ožujku 2017. godine, no već nakon par mjeseci odlučili su se pomiriti. Na Valentinovo ove godine, Orlando je zaprosio pjevačicu, koja je komentirala: 'Netko je odlučio trpjeti me do kraja života'.  No, ni za pjevačicu, a ni glumca, ovo neće biti prvi brak. Naime, Katy je bila u braku sa 44-godišnjim komičarom, Russellom Brandom dvije godine, s kojim je prekinula jer nije htjela imati djecu, a Orlando sa 36-godišnjim modelom, Mirandom Kerr tri godine, s kojom ima i osmogodišnjeg sina Flynna.