Otkako se svojevoljno prijavila u psihijatrijsku ustavnovu prije nešto više od mjesec dana, 37-godišnja pop princeza drugi je put zamijećena u javnosti, a kako prenosi magazin People, klinika je otvorenog tipa pa pjevačica s vremena na vrijeme izađe kako bi održala navike i vidjela se s najmilijima. Takav je slučaj bio i u nedjelju, kada je s dečkom, 25-godišnjim Samom Asgharijem, zamijećena pri izlasku iz hotela Montage na Beverly Hillsu. 'Britney je i dalje prijavljena u ustanovi', rekao je magazinu People neidentificirani izvor blizak obitelji, nastavivši kako su i prijatelji i obitelj i dalje itekako zabrinuti za stanje pjevačice.   

Fanovi su smjesta zaključili kako pjevačica izgleda katastrofalno i kako je obiteljska situacija sigurno utjecala na njezino krhko mentalno zdravlje. Podsjetimo, pjevačica pati od bipolarnog poremećaja, a njezin otac nedavno je gotovo umro od iznenadne rupture crijeva, što ju je navodno potpuno izbacilo iz kolosijeka.

Nakon što je popularni podcast podcast Britney's Gram digao paniku nedavno objavivši kako pjevačicu potencijalno na psihijatriji  drže protiv volje, hashtag #freeBritney eksplodirao je na društvenim mrežama, a fanovi su čak i počeli fizički prosvjedovati. Samo dan nakon što su objavljene gore spomenute fotografije, fanovi su organizirali prosvjed ispred gradske vijećnice u West Hollywoodu. Naime, Britneyin otac Jamie ima zakonsko skrbništvo nad njome, što se njezinim obožavateljima nikako ne sviđa. Smatraju da je se tretira kao bankomat i kako je očeva kontrola uzrok njenih psihičkih poteškoća.