Celebrity fotograf Max Butterworth nije se ustručavao podijeliti s javnošću intrigantne fotografije iz svog opsežnog portfolija, koje prikazuju pripadnike kraljevske obitelji i druge zvijezde u potpuno nesvakidašnjem izdanju. Za javnost dotjerani, savršeni i uštogljeni princ William, Kate Middleton i princ Harry, na dotičnim fotografijama poprimaju jednu novu, ne tako reprezentativnu dimenziju.
Objavljene crno-bijele fotografije nastale u razdoblju između 2005. i 2008. godine, pružaju uvid u njihove 'privatne' trenutke kada misle da ih nitko ne vidi. Situacije su to poput noćnih klubova, kafića i hotela, a prikazuju spomenute pripadnike kraljevske obitelji u sasvim drugačijem ruhu od onog u kakvom se obično vole prezentirati svojim obožavateljima. Omamljenih i pijanih pogleda nakon razuzdanih tuluma i druženja, objektivu Maxovog fotoaparata, nisu se uspjeli sakriti.

Vojvotkinja od Cambridgea i princ William koji su u braku već šest godina, fotografirani su primjerice prilikom razilaženja u odvojenim taksijima. Oboje pritom izgledaju u najmanju ruku iscrpljeno, a njihovi dezorijentirani pogledi odaju da nije sve u umoru. Jedna slika prikazuje mladog princa Harrya, odjevenog u sasvim obično izdanje u trapericama, vrećastoj majici i s baseballskom kapom dok napušta nekoć slavni londonski klub Boujis.
Unatoč njihovom besprijekornom imidžu, pokazalo se da se po nekim pitanjima ne razlikuju puno od "običnih smrtnika".