Nakon odrađenog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu, Franka Batelić završila je na 17. mjestu od 19 i vratila se iz Portugala, a kako Story ekskluzivno doznaje, počela je finalne pripreme za tajno vjenčanje s dugogodišnjim dečkom, Vedranom Ćorlukom.

Budući da Vedran trenutno čeka na povratak u Rusiju povodom Svjetskog nogometnog prvenstva, a Franki je trebao odmor nakon radnog puta u Portugal, pjevačica i nogometaš odlučili su otputovati na zapad. Inače poznati po tome da vole putovati u daleke krajeve, ovaj put sretni par je odlučio posjetiti Francusku, točnije – Provansu.

Pogled iz hotela u kojem odsjedaju oboje su objavili na društvenim mrežama, a Vedran je istaknuo kako se s njima nalazi i zajednički ljubimac, pas Oski. Na put su otišli privatnim avionom u kojem je Oski uživao odmarajući se, a nije morao biti u prostoru koji je inače u avionu predviđen za životinje.

Par bi svoju šestogodišnju vezu trebao okruniti brakom nakon što završi Svjetsko nogometno prvenstvo na kojem će Ćorluka igrati, a vjenčanje će se održati u Istri u vrlo intimnom okruženju.



Cijeli tekst o tajnom vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke pročitajte u novom broju magazina Story, kojeg možete kupiti na svim kioscima od srijede, 16. svibnja 2018. godine