Pjevačica Franka Batelić posvetila se intenzivnom učenju za studij prava nakon ispunjene prve polovice godine - predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu, a potkraj srpnja udala se za braniča Lokomotiva iz Moskve Vedrana Ćorluku. Nakon što je fotografijom na Instagramu obilježila povratak stručnoj literaturi i neprospavanim noćima, brzo su uslijedili brojni komentari podrške.

'Povratak knjigama. Osmijeh vara! Dobila sam par poruka gdje sam nestala pa da prijavim svoj trenutni status. Sigurna sam da vas ima još! Ajmo ljudi rokovi su blizu! Nema predaje!', napisala je simpatična pjevačica krajem kolovoza pored fotografije na kojoj je pozirala nad stolom punim knjiga i skripti.

Predah od obaveza Franka je iskoristila za šetnju središtem grada u društvu četveronožnog ljubimca, psa Oskara koji je nedavno slavio četvrti rođendan, a tom prigodom 26-godišnja pjevačica i Vedran darovali su mu pseću tortu u obliku šape.

'Naše nasmiješeno lice, naš najbolji prijatelj, cimer, naša bucmasta krznena loptica i najtvrdoglaviji od svih - Oskar, sretan ti 4. rođendan! Volimo te, Japanac naš najsmješniji', napisala je 26-godišnja Franka na društvenim mrežama. 

Franka trenutno snima novi album, a kako bi ga što prije završila , pjevačica ostaje u studiju unatoč velikoj iscrpljenosti. Njezinu upornost cijene obožavatelji koji nestrpljivo iščekuju nove pjesme, a mi ne sumnjamo u to kako će se trud i rad itekako isplatiti.