Jedan od najljepših ljubavnih parova u Hrvatskoj - Franka Batelić i Vedran Ćorluka - morali su otputovati iz Moskve, gdje nogometaš igra za Lokomotivu. Razlog je vrlo jednostavan. Žive na različitim adresama, pa su se zaželjeli jedno drugoga. A i treba im odmora od poslovnih obaveza.   

Tako je Vedran na svom Instagram storyu objavio fotografiju sebe i Franke u privatnom avionu visoko iznad ruskog neba, na putu za Zagreb, gdje ona živi, a on namjerava provesti odmor. Iako se ne vidi u objavi, s njima je sigurno bila i Frankina najbolja prijateljica, koja je pravila društvo pjevačici u Moskvi.

Naime, Franka je s njom nekoliko dana prije stigla u rusku prijestolnicu i čekala da Vedranu otpočne kratka pauza između utakmica. Za to vrijeme nas je ova istarska pjevačica na svojim Instagram i Facebook profilima častila objavama i zgodama iz Rusije.  

Inače, zbog života na dvije adrese ovaj se bračni par trudi svaki slobodan trenutak provesti zajedno, objasnila je Franka u jednom od razgovora za Story.hr.  

'U takvoj smo vezi od početka i naviknuli smo se na udaljenost. Naravno da planiramo živjeti zajedno na istoj adresi, ali obožavam Moskvu, pa kad god imam slobodnog vremena, otputujem onamo. Ži­vimo u 21. stoljeću, postoje letovi i telefoni pa udaljenost više nije problem', rekla je pjevačica, koja je s izabranikom izmijenila bračne zavjete u srpnju prošle godine u u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, a slavlje se održalo na luksuznom imanju Meneghetti.