Story radio
Početna Celebrity 9821 prikaza 17. lipnja 2019.

Franka Batelić o braku s Vedranom: 'Ništa nije teško'

privatni album.

Samo za Story.hr

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, Franka Batelić, ovaj će mjesec posebno pamtiti. Naime, osim što je prije desetak dana proslavila svoj 27. rođendan, lijepa Franka je danas objavila i novu pjesmu 'Ljubav, ništa više', čiji je spot sniman upravo u njezinom rodnom Labinu. U veselom spotu, čiju koreografiju potpisuje Igor Barberić, a režiju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, Franki su se pred kamerom, između ostalih, pridružili i prijatelji, sestrična Iskra kao i pas Oskar. Snimanje spota nije propustio ni suprug, bivši nogometni reprezentativac, Vedran Ćorluka, a samo za Story.hr pjevačica je tim povodom otkrila njihove planove za ljeto.

'Kad god mogu, pobjegnem u svoj Rabac. Jedno kupanje na stijenama i srce je na mjestu! Pravi sam ljetni i morski tip i samo želim što duže biti mokre kose, bosa, negdje blizu plaže, mora, galebova...', započela nam je uzbuđeno prepričavati mlada pjevačica svoje ljetne planove. 'Ipak, sada sam puno sretnija kada ljeto bude radno, uz poslovne obveze i nastupe, ali sve nekako lakše pada ljeti kada je sunce gore! Spremamo puno nove glazbe za jesen, pa ćemo uz koncerte, kraj ljeta sigurno provesti u studiju ili na snimanju spotova', objasnila je pjevačica.

 | Author: privatni album privatni album.

Također, otkrila nam je i imali li u planu za ovo ljeto i neko putovanje. 'Za sada, jedino putovanje koje imam u planu ovo ljeto je pobjeći na koncert Jovanottija kraj Venezije i kratki posjet Vedranu u Moskvu. Ostalo se nekako ljeti uvijek samo posloži i spontano dogodi. Najviše volim ljeto provesti u Istri, u unutrašnjosti i na obali. Cijeli moj svijet je na tom poluotoku', ispričala je pjevačica koja ne skriva koliko je vezana za obitelj i rodni grad.

 | Author: privatni album privatni album.

Za kraj, iskreno nam je priznala i kako podnosi razdvojenost od supruga, 33-godišnjeg nogometaša koji trenutno igra za FK Lokomotiv Moskva. 'Voljela bih se zaletjeti na vikend u Rim, ne znam zašto, ali ove godine me sve vuče u Italiju. Na žalost, Vedran zbog klupskih obaveza cijelo ljeto provodi u Rusiji, ali zaletjeti će se i on na koji dan do Istre i Zagreba. Mi smo naučeni na ovakav užurban način života. Ali kao što uvijek ponavljam, ništa nije teško ako to dovoljno želiš', zaključila je pjevačica koja će za mjesec dana proslaviti prvu godišnjicu braka s bivšim reprezentativcem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Komentari