Franka Batelić, 27-godišnja pjevačica, ispričala je u IN magazinu kakva joj je bila proslava rođendana i kakve planove ima za nadolazeću prvu godišnjicu braka sa suprugom, 33-godišnjim nogometašem Vedranom Ćorlukom. Rođendan je proslavila u krugu svojih najbližih, a jedan od omiljenih domaćih parova za sada nema nikakve posebne planove za prvu godišnjicu. 'Htjeli bi naravno biti zajedno, to ćemo nastojati i to je to', rekla je nasmijana Franka, koja je novinaru otkrila i nekoliko detalja iz braka s Vedranom. 

Na pitanje o tome što joj najviše smeta kod Vedrana i ponuđena tri odgovora: 'Kad mu srmde noge, kad ne spušta wc školjku, kad se podrigne nakon slasnog ručka', otkrila je da ništa od toga nije istina i dala pravi odgovor na pitanje: 'Ono što ne podnosim je kad ne zatvara čep od paste za zube'. Nadodala je i da joj ne smeta što je prešutno pristala na učestalo gledanje nogometnih utakmica sa suprugom i njegovim prijateljima. Za najzgodnijeg nogometaša odabrala je, naravno, Vedrana, a rekla je i da joj nimalo ne smeta što mu tu titulu dodjeljuju i drugi.

Brak ovog para uspijeva odolijeti i činjenici da su često dosta udaljeni jedno od drugoga jer Vedran igra za ruski nogometni klub FK Lokomotiv Moskva. Da ih to nimalo ne ometa pjevačica je objasnila riječima: 'Lovimo se mi gdje god, po kugli zemaljskoj'. Podsjetimo, Franka i Vedran su se vjenčali 21. srpnja prošle godine nakon šest godina veze.