25-godišnja pjevačica Franka Batelić, koja je predstavnica Hrvatske za ovogodišnju pjesmu Europe u Portugalu, uspješno je odradila i drugu službenu probu. Koliko je dobro Franka otpjevala svoju pjesmu 'Crazy' dokazuju i prvi komentari nakon nastupa, koji su svi redom bili pozitivni. 'Wow, ovo je bilo fantastično', 'Svaka čast! Jedna od boljih proba', 'Najbolja predstavnica Hrvatske ikad' i 'Hrvatska prolazi u finale', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Svojim nastupom Franka je dokazala da je upravo ona bila najbolji izbor da svojim glasom predstavlja Hrvatsku. 'Vaše su me reakcije ostavile bez teksta. Hvala vam za svaki pljesak, zagrljaj i selfi. Sve vas volim', napisala je Franka uz fotografije sa svoje druge probe. Oduševljen je bio i Frankin menadžer Siniša Bevanda. 'Drugi dan proba je gotov! Kad se naježiš i ostaneš bez riječi, znaš da je to - to! Frankin glas je nevjerojatan! Kao i energija! Ponosan do neba!', napisao je na svojem Facebooku profilu.

'Frankin nastup će započeti u tami dok će oko nje biti dim. Većina fokusa će biti na Franku, ima jako puno kružnih kadrova, a Franka je vokalno perfektna. Jedino što su mi nedostajali one brze izmjene kamere kad je bilo 'lo-o-o-ove' dio', stoji u izvješću portala Eurosong.hr.

Spomenimo i to da je predstavnica Hrvatske Franka Batelić porasla na kladionicama, te sada drži petnaesto mjesto u polufinalu. Budući da svojim glasovnim sposobnostima svaki puta sve više oduševljava, za očekivati da će se njezina pozicija na kladionicama i dalje nastaviti rasti.