Pjevačica Franka Batelić, predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, ljetos se udala za svog dugogodišnjeg dečka Vedrana Ćorluku, a daleko od svjetla reflektora vodi sasvim običan život koji se ne srami podijeliti s javnošću. Tako na svoje koncerte diljem Hrvatske ne putuje zrakoplovom, već automobilom, a da joj ta vožnja nije uvijek ugodna, pokazala je na društvenim mrežama.

Tamo je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći u dječjoj autosjedalici pričvršćenoj za stražnje sjedalo automobila. 'Ja ću uzeti dječju sjedalicu. Zadar vidimo se večeras', napisala je Franka pored fotografije i svojom objavom na lica brojnih obožavatelja izmamila osmijeh.

Franka često svojim smislom za humor nasmijava pratitelje na društvenim mrežama, pa je tako nedavno pozirala i na kamionu vučne službe i time pokazala da je daleko od pozornice obična mlada djevojka koju raduju male stvari.

Kada se ne zabavlja i ne nastupa, Franka snima novi album, a kako bi ga što prije završila, pjevačica ostaje u studiju unatoč velikoj iscrpljenosti. Njezinu upornost cijene obožavatelji koji nestrpljivo iščekuju nove pjesme, a mi ne sumnjamo u to kako će se trud i rad itekako isplatiti.