Nakon što je provela nezaboravne dane uz svoju najbolju prijateljicu i vjenčanu kumu Stefani, pokazujući joj sve čari Rusije, domaća pjevačica Franka Batelić, odlučila se vratiti u zagrljaj svom dragom suprugu koji živi u Moskvi.

Kako bi što bolje iskoristili zajedničko vrijeme dok Vedran nije na treninzima, par si je uzeo vremena da prošeće središtem Moskve i fotografiraju se okruženi nekima od najvećih turističkih atrakcija na glavnom trgu. Vedran u tankoj proljetnoj jaknici i Franka u popularnom teddy kaputu stisnuli su se jedno uz drugo i nasmijali se pozirajući uz kameru.

Moj čovjek', naglasila je pjevačica tiskanim slovima i nastavila 'ja i naša nadraža Moskva. Volim te. Rusija je zakon, moj drugi dom. Zgodan momak', napisala je i još jednom počela tepati jednom od svojih najdražih europskih gradova. 'Slatka naša Moskvica', raznježeno je rekla i još jednom potvrdila da par u svemu uživa još više kada je zajedno, te je u svega nekoliko sati zaradila više od 18 000 lajkova na fotografiju.