Od jučer se zna da će naše boje na 63. Eurosongu, koji će se održati u Lisabonu, braniti Franka Batelić s pjesmom 'Crazy'. Tekst koji je napisala sama Franka, uglazbio je Branimir Mihaljević. Pjesma kojom će nas Franka zastupati na ovogodišnjem Eurosongu bit će predstavljena za nekoliko tjedana. Samo za Story.hr Franka je otkrila kako se osjeća, ima li tremu, je li već odabrala modnog dizajnera koji će joj osmisliti kreaciju te kakav plasman očekuje. 

'Presretna sam i uzbuđena jer je nastup na Eurosongu bio moj veliki san i želja od kada sam bila mala. Neopisiv je osjećaj znati da će se to uskoro dogoditi, da ću uskoro stajati na toj pozornici. Moram zahvaliti HRT-u na ovoj prilici i moj tim i ja dat ćemo sve od sebe da sve učinimo ponosnima. Jedva čekam Lisabon!', uzbuđeno je poručila Franka.

Iako već ima bogato iskustvo kada su u pitanju nastupi pred velikim brojem publike, ova domaća pjevačica ipak osjeća veliku tremu: 'Nebrojivi su osjećaji koji me obuzimaju ovih dana, ali tu je samo ona pozitivna trema koja tjera na apsolutnu koncentraciju i fokus'. Kako kaže, zna što ju čeka i što sve treba učiniti. Intenzivne pripreme već kreću i pred Frankom i njezinim timom su samo 'red, rad i disciplina'. 

'Još i prije nego je bilo dogovoreno sudjelovanje na Euroviziji, moj tim i ja smo puno puta maštali kako bi to izgledalo. Znali smo da bismo se zaista potrudili da nastup bude dobar! To je moj menadžer Siniša Bevanda i prezentirao HRT-u i evo nas tu gdje jesmo!', poručuje Franka te dodaje kako je u već slatkim pregovorima sa stilisticom Jasenkom Tudor Bevandom oko potencijalne kreacije koju će nositi, iako nikakva finalna odluka nije donesena. 

Na samom kraju, Franka je poručila kako trenutno ne razmišlja o plasmanu već s timom sprema i smišlja svaki detalj zato jer u 'Lisabonu želi odraditi nastup života', predstaviti našu zemlju najbolje što može i 'ostaviti dio sebe na pozornici'.