Omiljena pjevačica, 26-godišnja Franka Batelić na svom je Instagram profilu progovorila o tome kako se ona nosi s depresijom. Naime, Franka često dijeli s obožavateljima trenutke iz privatnog života, a posljednjom intimnom objavom svakako je iznenadila mnogobrojne pratitelje. Pjevačica je progovorila o depresiji, te podijelila video u kojem je objasnila kako je glazba jedan od načina s kojim se ona bori protiv jedne od najčešćih bolesti modernog doba.

'Najdepresivniji dan u godini, kažu?', napisala je Franka te upitala obožavatelje na koji način se oni nose s današnjim danom. Osim glazbom, Franka lijek za depresiju vidi i u novoj frizuri s kojom se također pohvalila. Razlog za sreću zasigurno pronalazi i u svome suprugu koji joj svojom ljubavi i pažnjom daje vjetar u leđa. 

Podsjećamo, pjevačica je ljetos uplovila u bračnu luku s hrvatskim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom koji je trenutno član nogometnog kluba Lokomotiva Moskva, ali ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama i brojnim intervjuima, na mladi bračni par udaljenost ne utječe negativno.