U obitelji pjevačice Franke Batelić i bivšeg nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, uskoro stiže još jedan član. Naime, sretni par, koji je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka, uskoro će postati roditelji. Frankin menadžer Siniša Bevanda za Story je izjavio kako se ona odlično osjeća, trudnoću lako podnosi te da će nastaviti s poslovnim obavezama i snimanjem novih pjesama. Sretnu vijest 27-godišnjakinja podijelila je i na svojem Instagram profilu sa svojim fanovima i prijateljima.

Sretnom viješću na društvenim mrežama pohvalio se i 33-godišnji Vedran, igrač moskovskog Lokomotiva. Nije dugo trebao čekati da čestitke i lijepe želje krenu pljuštati sa svih strana.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se srpnju prošle godine u Istri, a iako je cijeli svoj život tvrdila kako se nikada neće udati, pjevačica je svojevremeno priznala u razgovoru za Story da se predomislila. 'Kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe', objasnila je. Inače, ovaj sretan bračni par od samih početaka veze živi na relaciji Zagreb-Moskva, a svaki slobodan trenutak koriste kako bi ga proveli zajedno. Par se upoznao 2012. na Zrću kada su im se sreli pogledi i već mjesec i pol nakon, Ćorluka je dao naslutiti da je njihova veza ozbiljna odlaskom u Rabac kod Frankine obitelji.