Domaća pjevačica, 27-godišnja Franka Batelić i suprug, 33-godišnji bivši nogometni reprezentativac, Vedran Ćorluka, još jednom su pokazali koliko su skladan i sretan par. Naime, nogometaš je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj zadovoljno pozira u društvu lijepe supruge, a objava je u samo nekoliko minuta dobila nekoliko tisuća lajkova.

'Opušteno vrijeme u Moskvi', napisao je Vedran ispod objave na kojoj pozira s Frankom, dodajući pri tome kako su oboje 'sretni ljudi'. U ležernoj odjeći i vidno raspoloženi, mladi supružnici trenutno uživaju u Rusiji gdje Vedran igra za Lokomotivu, a odakle si i Franka na svom Instagram profilu pohvalila videosnimkom tradicionalnog plesa s ruskih ulica.

Podsjećamo, bivši nogometni reprezentativac i predstavnica Hrvatske na Euroviziji 2018. godine, vjenčali su se u srpnju prošle godine, nakon šest godina veze. Da im razdvojenost ne predstavlja problem, svjedoče skladnim brakom koji se posljednjih godinu dana odvija na relaciji Moskva - Zagreb, a isto je i sama Franka nedavno potvrdila za Story.hr: 'Mi smo naučeni na ovakav užurban način života. Ali kao što uvijek ponavljam, ništa nije teško ako to dovoljno želiš'.