Gospon reprezentativni umirovljenik i ja prvi put gledamo repku zajedno s tribina - napisala je Franka Batelić pokraj simpatične fotografije na kojoj sa suprugom Vedranom Ćorlukom prati nogometnu utakmicu. Iako je posljednja utakmica protiv Engleske ostavila gorak okus u ustima, onu pobjedničku protiv Španjolske, Franka i Vedran zasigurno će pamtiti jer su tada prvi put zajedno osjetili navijačku euforiju uz ostale navijače. Podsjetimo, Vedran se ove godine pozdravio s igrom u reprezentaciji, a trenutačno u Rusiji igra za tim Lokomotiv. 

Bivši reprezentativac nekoliko je dana proveo u Zagrebu, gdje je imao više razloga za slavlje. Naime, s bivšim suigračima iz reprezentacije bio je na Pantovčaku, gdje su od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović dobili odlikovanja za veliki uspjeh i srebrno odličje na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Franka je zasigurno prštila od ponosa i kada je njezinu dragom predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uručio uokviren dres s brojem odigranih utakmica u hrvatskoj vrsti kojih je ukupno bilo 103. 

- Priznajem, suza je u oku. Vrijeme je za neke nove pobjede, nove avanture, nove izazove, bitke koje ćeš ti onako suvereno, odlučno i čvrsto voditi i pobijediti kako samo ti znaš. Ali kao što si i sam rekao, ovaj je dres nešto posebno i tu ćemo peticu zauvijek nositi u srcu, kamo god nas ovaj lunapark zvan život odveo. Volimo te Čarli, ponosni smo Veki - napisala je pjevačica na Instagramu nakon Vedranove posljednje utakmice s reprezentacijom, čime je još jednom pokazala da će mu zauvijek biti najveća podrška.

Iako su se prije četiri mjeseca zavjetovali na vječnu ljubav, mladi supružnici zbog raznih obveza trenutačno žive na dvije adrese - zagrebačkoj i onoj moskovskoj. Naime, Franka se nakon dulje stanke ponovno posvetila glazbi, a usto još studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Simpatična Franka nekoliko je puta naglasila da je upravo Vedran zaslužan za njezin povratak na glazbenu scenu.

- On me nagovorio da se prijavim i stalno me ‘tjera’ da se posvetim glazbi. Vedran je moja velika podrška u svemu što radim i stvarno sam sretna s njime - rekla nam je potkraj prošle godine. 

Ovogodišnja predstavnica na Eurosongu izdat će i dugoočekivani album, a prije nekoliko dana snimila je spot za singl ‘Tajno’ koji će uskoro zasvirati u radijskom eteru. 

Budući da su često razdvojeni, svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno. O privatnom životu nerado govore, ali objavama na društvenim mrežama svojim obožavateljima daju uvid u bračnu idilu. Najčešće su to fotografije s putovanja ili svakodnevnih druženja, a u jednom takvom ‘ulovio’ ih je naš fotograf u centru Zagreba. Društvo im je pravio četveronožni ljubimac Oskar, čiji je lik Vedran tetovirao na bedro prije dvije godine. Pas japanske pasmine shiba inu imao je važnu ulogu i na njihovu vjenčanju, a možda bi se njihova obitelj uskoro mogla proširiti za jednog člana jer je Franka izjavila kako joj se, zahvaljujući Oskaru, javljaju majčinski osjećaji.