Otkako su u braku, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka, nemaju baš vremena jedno za drugo jer žive na dvije različite adrese. Dok Franka marljivo uči za ispite na fakultetu, Vedran živi u Rusiji i igra za tamošnji klub Lokomotiv. Ipak, sinoć su se po prvi put, otkako se Vedran umirovio, odnosno oprostio od Hrvatske reprezentacije, zajedno našli na tribinama u ulozi gledatelja nogometne utakmice, a fotografiju tog posebnog događaja Franka je objavila na Instagramu.

'Gospon reprezentativni umirovljenik i ja prvi put gledamo repku zajedno s tribina!', napisala je Franka pored fotografije i dodala nekoliko emotikona srca. Za svoju objavu Franka je u kratkom vremenu zaradila preko 30 tisuća lajkova, a komentari i pohvale pljuštali su sa svih strana.

Osim što su uživali u međusobnom društvu, Vedran se na društvenim mrežama pohvalio i posebnim priznanjem koje mu je uručio Davor Šuker. Naime, prije početka utakmice Vedran je dobio uokvireni dres s brojem odigranih utakmica u hrvatskoj vrsti, a on ih je sakupio 103.

Otkako su u braku, ljubav Vedrana i Franke raste iz dana u dan, a nedavno je Franka za Story.hr otkrila i kako je njezin voljeni ujedno njezina najveća inspiracija za hitove kojima osvaja. 'U svakoj ljubavnoj pjesmi vidim Vedrana, pa tako i u ovoj, naravno. Mislim da je to prirodno i da svaka osoba koja sluša pjesmu doživljava slike i emocije, te ih povezuje sa sebi dragim osobama', rekla je Franka i dodala kako napokon živi svoj san.