Samo nekoliko sati dijeli nas od vjenčanja godine u kojem će sudbonosno 'da' jedno drugome izgovoriti hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i domaća glazbenica Franka Batelić, a čini se kako su mladencima počeli pristizati i prvi pokloni. Na oduševljenje njezinih obožavatelja, Franka je podijelila na svom Instagram profilu fotografiju simpatičnog vjenčanog poklona koji ju je razveselio.

Naime, od poznatog hrvatskog karikaturista, Nika Titanika, par je zaprimio sliku, odnosno karikaturu mladenaca u zagrljaju na kojoj Vedran drži pehar Svjetskoga prvenstva, a Franka prestižnu glazbenu nagradu Grammy. Fotografiji je priložila duhovit opis: 'Skinuo si nas skroz' kojem je dodala i nekoliko do suza nasmijanih emojia i tako izrazila što misli o ovom kreativnom daru. 


Romantično vjenčanje koje se nestrpljivo iščekuje održat će se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, dok će bajkovita proslava njihove ljubavi biti organizirana na imanju luksuzne vile Meneghetti gdje su se svojedobno u tajnosti vjenčale Severina i Nina Badrić.