Franka Batelić, mlada pjevačica koje je naše boje branila na ovogodišnjem Eurosongu, odlučila je početi svoje pripreme za Svjetsko nogometno prvenstvo kako bi zablistala na stadionu i bila najbolja moguća podrška u svakom smislu. Nedavno je proslavila 26. rođendan, a sada je već u potpuno drugačijem filmu.

Lijepa Franka odlučila je promijeniti frizuru, poraditi na volumenu i dodati valove u kosu koji su joj savršeno zaokružili lice i široki osmijeh kojem je teško odolijeti. U jednostavnom outfitu, bijelih noktiju i sa svega nekoliko narukvica na ruci, pjevačica je otkrila što još radi osim beauty tretmana uoči prvenstva. 'Veki se sad sprema za subotu, a i ja moram dobro pripremiti glasnice za svoju ulogu najglasnije navijačice u Kalinjingradu' podijelila je sa svojim obožavateljima simpatična Batelić.

Svoju sreću i zadovoljstvo pjevačica ne krije, pa tako rado s obožavateljima dijeli fotografije svoje sretne male obitelji – Vedrana Ćorluke i njihovog psa. Najbolja moguća priprema za ovako veliko prvenstvo za našeg nogometaša bila je upravo u istom društvu, u Frankinom rodnom Rapcu, prepričavajući dnevne dogodovštine i uživajući u spoznaji da je na tom jednom malom kauču njihov cijeli svijet.

Jednom prilikom Franka je objasnila zašto se uopće zaljubila u sportaša: 'Vedran je jako dobar čovjek. To je njegova najveća kvaliteta. Velika mi je podrška i ni u jednom trenutku ne bi stavio sebe ispred mene. Uvijek je tu za mene. Odlično funkcioniramo. Nesebičan je, svima bi pomogao. Iskren je. Malo je takvih ljudi. Iako smo različiti u nekim stvarima, slični su nam karakteri. Na istoj smo emotivnoj razini. A netko nas, primjerice, nikad ne bi spojio.' Ovog ljeta bi se sretni par trebao vjenčati u Istri.