Story radio
Početna Celebrity 2082 prikaza 14. lipnja 2018.

Franka u zadnjim pripremama za Svjetsko prvenstvo

Franka Batelić
Robert Gašpert. Franka Batelić

Mlada pjevačica spremna je za nove pobjede

Franka Batelić, mlada pjevačica koje je naše boje branila na ovogodišnjem Eurosongu, odlučila je početi svoje pripreme za Svjetsko nogometno prvenstvo kako bi zablistala na stadionu i bila najbolja moguća podrška u svakom smislu. Nedavno je proslavila 26. rođendan, a sada je već u potpuno drugačijem filmu.

Lijepa Franka odlučila je promijeniti frizuru, poraditi na volumenu i dodati valove u kosu koji su joj savršeno zaokružili lice i široki osmijeh kojem je teško odolijeti. U jednostavnom outfitu, bijelih noktiju i sa svega nekoliko narukvica na ruci, pjevačica je otkrila što još radi osim beauty tretmana uoči prvenstva. 'Veki se sad sprema za subotu, a i ja moram dobro pripremiti glasnice za svoju ulogu najglasnije navijačice u Kalinjingradu' podijelila je sa svojim obožavateljima simpatična Batelić.

 | Author: Instagram Instagram.

Svoju sreću i zadovoljstvo pjevačica ne krije, pa tako rado s obožavateljima dijeli fotografije svoje sretne male obitelji – Vedrana Ćorluke i njihovog psa. Najbolja moguća priprema za ovako veliko prvenstvo za našeg nogometaša bila je upravo u istom društvu, u Frankinom rodnom Rapcu, prepričavajući dnevne dogodovštine i uživajući u spoznaji da je na tom jednom malom kauču njihov cijeli svijet.

Jednom prilikom Franka je objasnila zašto se uopće zaljubila u sportaša: 'Vedran je jako dobar čovjek. To je njegova najveća kvaliteta. Velika mi je podrška i ni u jednom trenutku ne bi stavio sebe ispred mene. Uvijek je tu za mene. Odlično funkcioniramo. Nesebičan je, svima bi pomogao. Iskren je. Malo je takvih ljudi. Iako smo različiti u nekim stvarima, slični su nam karakteri. Na istoj smo emotivnoj razini. A netko nas, primjerice, nikad ne bi spojio.' Ovog ljeta bi se sretni par trebao vjenčati u Istri.

 

Komentari