Iako je od njihovog vjenčanja prošlo već godinu dana i nedavno su otkrili kako čekaju sina, Franka Batelić i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka uvijek su bili tajnoviti kada je bila riječ o njihovoj ljubavi. Tako Franka nije željela otkriti ni je li uzela suprugovo prezime, no ako je suditi po posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, svojem je prezimenu dodala i Ćorluka.

Naime, pjevačica je u Labinu pozirala s priznanjem za poseban doprinos promociji grada Labina u Hrvatskoj i Europi, a ako se dobro zagledate u priznanje, na njemu piše da se ono dodjeljuje Franki Batelić Ćorluka. 

'Gdje god idem, moji Labin i Rabac su uvijek sa mnom. Počašćena sam što sam ovogodišnja dobitnica priznanja za poseban doprinos promociji Grada Labina u Hrvatskoj i Europi. HVALA mom Labinu!', napisala je Franka pored objave. 

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se srpnju prošle godine u Istri, a iako je cijeli svoj život tvrdila kako se nikada neće udati, pjevačica je svojevremeno priznala u razgovoru za Story da se predomislila. 'Kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe', objasnila je. Inače, ovaj sretan bračni par od samih početaka veze živi na relaciji Zagreb-Moskva, a svaki slobodan trenutak koriste kako bi ga proveli zajedno. Par se upoznao 2012. na Zrću kada su im se sreli pogledi i već mjesec i pol nakon, Ćorluka je dao naslutiti da je njihova veza ozbiljna odlaskom u Rabac kod Frankine obitelji.