Nakon što su se vratili s medenog mjeseca iz New Yorka i Dominikanske Republike gdje su proveli gotovo mjesec dana, Vedran Ćorluka i Franka Batelić napokon su stigli kući.

Koliko voli svoj Rabac pjevačica često ističe svojim objavama na društvenim mrežama, a često ju tamo posjećuje i njen suprug Vedran kada nisu u Moskvi ili Zagrebu. Iznimka nije bila ni ovaj put kada je nasmijana Franka sa svojim obožavateljima podijelila privatne trenutke koji joj pune srce. Osim fotografije mora , otkrila je kako uživa u društvu Vedrana i malene djevojčice dok ih obasjava sunce. U ležernim izdanjima, hoodiecama i s usklađenim crvenim kapicama, par je šetao rivom i udisao svjež morski zrak te guštao u zajedničkim trenucima prije nego što se Vedran vrati na treninge u Moskvu. 

Prisjetimo se, nakon romantične svadbene ceremonije koja se ovoga srpnja održala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, gdje su hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka i njegova odabranica, domaća glazbenica Franka Batelić, jedno drugome izrekli vječne zavjete i tako svoju ljubav okrunili brakom, svadbena povorka se uputila prema luksuznom imanju Meneghetti, gdje je do jutarnjih sati trajala proslava njihovog najvažnijeg dana.