Da neka prijateljstva počnu od samog rođenja dokazuju domaća pjevačica Franka Batelić i njezina prijateljica Stefani s kojom je nerazdvojna otkako su se ugledale u rodilištu, otkrila je Franka jednom prilikom na društvenim mrežama. 

Stoga nije čudilo ni što je Franka prošle godine odabrala upravo Stefani za vjenčanu kumu i njihovo prijateljstvo dovela na još veću razinu. Tako su sada dvije prijateljice odlučile otputovati na Franki već jako dobro poznatu lokaciju, u Rusiju, s čime se 26-godišnjakinja pohvalila na društvenim mrežama. 'Dva sibirska medvjeda u Moskvi. Pozdrav ruskom proljeću', napisala je Franka uz fotografiju s prijateljicom u zagrljaju, a Stefani je otkrila kako se ona 'bolje drži na niskim temperaturama od Franke'. 

Prijateljice su podrška jedna drugoj bile i na pozornici pod svijetlima reflektora kada su zajedno pjevale kao djevojčice. 'Ništa se nije promijenilo, sestro', napisala je tada i još jednom potvrdila da dijele brojne zajedničke uspomene i imaju neraskidivo prijateljstvo.