Osim što živi na relaciji Moskva - Zagreb - Istra, pjevačica Franka Batelić snima nove autorske pjesme, noći provodi učeći za ispite, a redovito sudjeluje na panelima i čest je gost i na društvenim događanjima. Budući da je neprestano u pokretu nije ni čudo da joj se na putu pojave prepreke koje mora savladati.

Tako je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se penje na kamion vučne službe dok ju pridržava vozač kamiona. 'Koju poruku poslati? Onaj osjećaj kad te prvi put vozi vučna služba', napisala je Franka uz fotografiju, a sve zabrinute fanove utješila je otkrivši u hashtagovima kako se radi o snimanju spota za njezinu novu pjesmu. 

Franka se inače nedavno vratila iz Moskve gdje je uživala sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom koji igra za moskovski Lokomotiv. U Moskvu je otišao odmah nakon vjenčanja, pa par nije imao prilike dugo uživati u svadbenom slavlju. 'Žao mi je Franka, ništa od medenog mjeseca. Od sutra, nazad na posao. Moskva, stižem', napisao je tada Vedran pored fotografije iz zrakoplova koju je objavio na Instagramu.