Svjetski poznata Brazilka ovo će ljeto boraviti u jednom od najluksuznijih odmarališta u Crnoj Gori, piše Blic. Dodaje kako je Adriana rezervirala nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gdje će u kolovozu s obitelji boraviti desetak dana. Za ljetovanje manekenka je odabrala najluksuzniji smještaj gdje najniža cijena noćenja tijekom sezone iznosi oko 1 800 eura. Lima je odabrala prostrani apartman za sebe i svoje kćerkice, a dadilja i ostali članovi osiguranja koji budu s njima, boravit će u sobama. Manekenka će za ovo ljetovanje, samo za smještaj, izdvojiti oko 20 tisuća eura.

'Tijekom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila ponoviti i ovog ljeta. Već je rezervirala apartmane za sredinu kolovoza, kada će s kćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti ima pogled na more, privatni bazen, a bit će opremljen u modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i manju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta', rekao je za medije izvor upućen u slučaj.

Spomenuo je i kakve je manekenka imala prohtjeve. 'Nije tražila ništa posebno. Inzistirala je na fotografijama svih apartmana pa izabrala one koji joj se najviše sviđaju. Oduševljena je Jadranskim morem i zato želi da ponovno baš ovdje ljetovati', dodaje naš izvor.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on