Hrvatski nogometni reprezentativac, Mateo Kovačić, koji trenutno igra za engleski nogometni klub Chelsea F.C, zabrinuo je svojim naglim nestankom. Naime, 24-godišnjak koji boravi u Londonu je, iz do sada još uvijek nepoznatih razloga, obrisao svoj Instagram profil. Iako je do sada svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu uveseljavao brojnim fotografijama iz privatnog života, Mateo se iz nekog razloga odlučio povući iz javnog života, barem što se društvenih mreža tiče. 

Obožavatelji mladog nogometaša nisu ostali ravnodušni na njegov iznenadni potez s obzirom na to da su putem Instagrama mogli pratiti razna događanja u Mateovom životu. Tako se Kovačić na Instagramu hvalio brojnim putovanjima na koja je išao sa suprugom, Izabel Kovačić, kao i jelima koja su kušali.

Lijepa Izabel, za razliku od supruga, još uvijek koristi Instagram na kojemu je vrlo aktivna te ondje obožavatelji domaćeg reprezentativca mogu dobiti uvid u život omiljenog para. 

Podsjećamo, mladi reprezentativac posljednje je dvije godine u braku sa srednjoškolskom ljubavi, atraktivnom Izabel Kovačić. Par se upoznao u crkvi gdje je nogometaš bio ministrant, a Izabel pjevala u crkvenom zboru. Pretprošle su se godine, upravo na mjestu gdje je ljubav i rođena, vjenčali, a nakon svadbe supruga našeg reprezentativca pod još većim je povećalom medija.