'Odoh ja u toplije krajeve', odlučila je RTL-ova 38-godišnja voditeljica Marijana Batinić koja je kišni Zagreb zamijenila Italijom. Na godišnji odmor, voditeljica se uputila sa svojim suprugom, Matejem Pašalićem i četverogodišnjom kćerkicom Enom. Prošlog tjedna ova malena obitelj započela je istraživati čari talijanskih farmi. 'Svugdje pođi, u selo dođi', našalila se Marijana na Instagramu. 

Bijeg od poslovnih obaveza, ali i lošeg vremena, nastavili su u najpoznatijem talijanskom zabavnom parku Gardalandu, koji se nalazi nedaleko od Verone. S obzirom na velik broj atrakcija i vožnji, veselo društvo u parku je uživalo dva dana. Fotografijama na Instagram profilu prikazala je bajkovito uređenje parka što se posebno svidjelo malenoj Eni. 

Uživanje u zabavnom parku započeli su vožnjom vlakićem koji putuje kroz cijeli park. Kroz vožnju, voditeljica je uhvatila trenutak u kojem malena Ena pjeva pjesmu svog omiljenog pjevača, Petra Graše. 'Tata nije baš oduševljen maminim utjecajem na glazbeni ukus njegove mezimice, ali nije ni mama oduševljena s 'kaj' pa se ne buni', našalila se uspješna voditeljica. Marijana i Matej, kako kaže voditeljica, ne vole brze vožnje tako da su ovoga puta u Gardalandu uživali u čaroliji koju pruža. 

Oduševljenje zabavnim parkom voditeljica nije skrivala. Baš suprotno, odluka je pala - ova malena obitelj u Gardaland se svakako opet vraća. Putovanje su nastavili prema sjeveru Italije, regiji Lombardy koju je Marijana opisala kao raj. Pohvalila se i sunčanim vremenom, na čemu joj mnogi zavide. Da ih je vrijeme pomazilo, pohvalila se i na današnjim snimkama na kojima obitelj slobodno vrijeme provodi na bazenu. 'Odavde se ne mičemo dok se proljeće ne vrati', zaključila je zadovoljna Marijana.