Story radio
Početna Celebrity 1327 prikaza 04. ožujka 2019.

Gdje se to Marijana Batinić skiće bez supruga?

Instagram (Screenshot).

Sve samo ne tipična obiteljska nedjelja

Jedna od naših najomiljenijih TV voditeljica, lijepa 38-godišnja Marijana Batinić, koja uvijek pršti pozitivnom energijom i ne skida osmijeh s lica, uistinu se trudi iskoristiti svaki trenutak sa svojim 'okom u glavi', četverogodišnjom kćerkicom jedinicom Enom.

Tako je ovog vikenda Enu prvo odvela u kazalište na premijeru predstave, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu, koji ima čak preko 200 tisuća pratitelja. Da nisu spavalice pokazala je odmah drugi dan, u nedjelju prijepodne, kad je objavila još jednu fotografiju nje i Ene u posjetu sajmu rabljene robe Hrelić.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic)

'Najbolji shopping centar. Od igle do lokomotive, doslovno.', napisala je Marijana držeći za ruku kćerkicu dok su 'vozile veleslalom' među improviziranim podnim štandovima trgovaca u potrazi za rabljenim stvarima i starim drangulijama kakvih nema u običnim shopping centrima. 

'A opet sve što ti je potrebno već te drži za tvoju ruku...', mudro je komentirao jedan od njenih pratitelja na Instagramu, koji cijeni prave obiteljske vrijednosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic)

Iako Marijanu i kćerkicu joj Enu često vidimo skupa u šetnjama i zajedničkim aktivnostima u objavama na društvenim mrežama, to ne znači da i Marijanin suprug i Enin otac ne sudjeluje u njima vrlo rado. 

Podsjećamo, Marijana se za Mateja Pašalića udala u siječnju 2015. godine, a njihova kći jedinica u veljači je proslavila četvrti rođendan. Nikada nije krila da ju majčinstvo oplemenjuje te koliko cijeni svaki trenutak proveden sa svoje dvije ljubavi. Uostalom, Marijana je mnogima pomogla pronaći ljubav u emisiji 'Ljubav je na selu', a sada i redovito pokazuje kako izgleda njezin život otkad je i sama pronašla svoju ljubav.
 

Komentari