Divna Karleuša, majka srpske pop dive, 40-godišnje Jelene Karleuše, sahranjena je jučer na Novom bežanijskom groblju nakon što je izgubila bitku s borbom karcinoma pluća. Cijelu regiju su obišle fotografije i snimke posljednjeg ispraćaja Divne, koje slamaju srca, no svi su se pitali gdje su bile Karleušine kćeri, Nika i Atina.

Naime, kada je tužna vijest zavila njen dom u crno, pjevačica je poslala kćeri suprugovoj sestri u Zrenjanin, prenosi Kurir. 'Jelena je bila jako vezana za svoju mamu. Njih dvije su imale poseban odnos te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša, puno vremena provodile sa svojom bakom. Voljele su biti s njom jer im je ugađala u svemu. Divna je i sama često isticala kako je najponosnija baka na svijetu jer ima divne unuke. Zbog toga je Jelena odlučila djecu bar na kratko zaštiti od svega, kako ne bi prisustvovale potresnom događaju', rekao je izvor. 

Pjevačica je tijekom jučerašnje komemoracije i sahrane bila neutješna te je pala preko lijesa i dugo jecala, dozivajući je: 'Mama, mama'. Uz nju je cijelo vrijeme stajao njezin suprug Duško Tošić i sestra Danijela, koja je sve vrijeme plakala. Na groblju pjevačica više nije mogla izdržati,u jednom joj je trenutku pozlilo, nakon čega su joj pomogli doći do automobila i odvezli s groblja.