Holivudski glumac George Clooney oduvijek je bio miljenik žena, a otkako se oženio s Amal javnosti je postao još draži. Ljubav prema svojoj supruzi glumac nikada nije skrivao, a svojim posljednjim potezom još je jednom dokazao koliko mu ona znači. Naime, George je ovoga vikenda sudjelovao na događaju za promicanje ženskih prava te je trebao uručiti nagradu za trud aktivistkinji Emmi Gonzales pri čemu je održao govor. Kada se tek popeo na pozornicu i stao iza mikrofona, glumac je kazao: 'Dobar dan, ja sam George. Suprug Amal Clooney.'

Ovim je potezom tolko oduševio sve prisutne da su ga nagradili glasnim pljeskom i ovacijama. Iako je vrlo uspješan glumac te dobitnik Oscara, George je još jednom pokazao da je vrlo skroman i da ima jasno posložene životne prioritete kada je riječ o njegovoj obitelji.

George Clooney dugo godina nosio je titulu vječitog neženje koji nikada nije htio imati djece, a danas je već četiri godine u braku sa svojom Amal s kojom ima dvoje male djece. 

Blizanci Alexander i Ella, 57-godišnjem Clooney postali su centar njegovog života, a slavni je glumac svojevremeno priznao kako je 'napokon našao nekoga čiji mu život znači više od njegovog'. Amal i George se trude svoje nasljednike zaštititi od očiju javnosti i svoj privatni život drže obavijen velom tajne.