Story radio
Početna Celebrity 20687 prikaza 07. prosinca 2018.

George i Amal Clooney napokon pokazali svoje blizance

Georges Clooney et Amal Clooney en visite au Ritz

Dugo su ih skrivali od očiju javnosti

Glumac George Clooney dugo je godina nosio titulu vječitog neženje koji nikada nije htio imati djecu, a sada je već četiri godine u sretnom braku te ima dvoje male djece. Blizanci Alexander i Ella, 57-godišnjem glumcu i njegovoj supruzi Amal postali su centar života, a slavni je George svojevremeno priznao kako je 'napokon našao nekoga čiji mu život znači više od njegovog'.

Amal i George svim se silama trude svoje nasljednike zaštititi od očiju javnosti i svoj privatni život drže obavijen velom tajne, ali ovoga puta ih nisu uspjeli sakriti. Tako je Amal s blizancima izlazila iz hotela The Four Seasons u New Yorku, a ispred hotela dočekali su je paparazzi koji su je fotografirali.

Fotografije su ubrzo obišle svijet, a slatki Alexander i njegova sestrica Ella izazvali su oduševljenje brojnih obožavatelja ovog slavnog para. Iako su i ranije bili fotografirani, njihova su lica uvijek bila skrivena, a fotografije koje su se već nekoliko puta pojavile na Internetu, svaki put su bile uklonjene.

 | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.  | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari