Posljednjih nekoliko tjedana 41-godišnja odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney i njen suprug, američki glumac, 57-godišnji George Clooney punili su naslove tabloida o navodnom razvodu. Međutim, par je nedavnim zajednički pojavljivanjem u javnosti ipak opovrgnuo nagađanja o razvodu sve do jučerašnjeg gostovanja u palači. Naime, strani su se mediji raspisali o odnosu 41-godišnje odvjetnice i nasljednika britanske krune, 70-godišnjeg princa Charlesa nakon što je bračni par Clooney gostovao u Buckinghamskoj palači u čast prinčeve zaklade. 

Ako je suditi prema objavljenim fotografijama, slavni par se pojavio u palači u jako dobrom raspoloženju, ne skidajući osmijeh s lica. Večer su proveli u veselom tonu razgovarajući i smijući se s princem Charlesom, a princa je Amal očito jako oduševila te je bio očaran njenom pojavom što su prokomentirali mnogi strani mediji navodeći kako je odvjetnica 'zavela' princa. 

Par se također modno uskladio te se George odlučio za klasično crno odijelo s mašna kravatom, a Amal je kraj supruga zablistala u bijeloj dugačkoj haljini bez naramenica. Osim njih, na večeri su se pojavili glumci Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Josh Hartnett i Tamsin Egerton

Podsjećamo, prinčeva internacionalna zaklada je osnovana kako bi pomogla mladim ljudima koji žele postati glumci, a uključuje potporu u zemljama poput Australije, Barbadosa, Kanade, Grčke, Indije, Malte i Pakistana. Bračnom paru Clooney ovo nije prvi put da su prisustvovali događaju u organizacije kraljevske obitelji. S obzirom na to kako je Amal jako bliska prijateljica Meghan Markle, prošle godine su bili gosti i vjenčanju Meghan i Harryja.