Bračni par Clooney, 41-godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal te 17 godina stariji glumac George, nakon glasina o problemima u braku, navodno ponovno očekuju blizance, prenosi Latin Times. Ranije ovog tjedna jedan je izvor za spomenuti magazin rekao kako je tijekom boravka na njihovom talijanskom imanju na jezeru Como Amal imala trudnički trbuščić, a navodno ju je uhvatio i jedan fotograf koji ima dokaze o tome.

Izvor je također rekao da je George istovremeno jako uzbuđen i jako zabrinut zbog vijesti da će dobiti blizance. Naime, iako zaista uživa u očinstvu, brine ga kako će uz dvogodišnje blizance podizati još dvoje male djece. Isti izvor naveo je i kako je nova trudnoća zbližila Amal i Georgea više nego ikad.

Par navodno predano radi i na rješavanju svih problema koji su doveli do poteškoća u njihovom braku. 'George rjeđe putuje u Los Angeles te su on i Amal krenuli na bračno savjetovanje. Više se ne svađaju tako često', kazao je izvor. George je navodno toliko uzbuđen zbog dolaska novih bebica da već razmišlja o tome koga će izabrati za kumove. Navodno je zamolio Brada Pitta da preuzme ulogu dadilje, dok će za kumstvo zamoliti bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu. Amaline dobre prijateljice, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i bivša prva dama Michele Obama navodno već planiraju baby shower za dolazak prinova.

Podsjetimo, par je u braku od 2014. godine, a 2017. postali su roditelji blizanaca Alexandera i Elle.