Kako prenosi Contact Music, američki glumac, 58-godišnji George Clooney prokomentirao je rođenje kraljevske bebe, sina princa Harryja i Meghan Markle, rekavši kako mu je sve 'iritantno'. S obzirom na to kako se do sada nagađalo kako bi upravo proslavljeni glumac mogao biti kum malenog Archieja, njegov odgovor u posljednjem intervjuu iznenadio je prisutne. 

'Malo je iritantno to što je rođen na isti dan kad i ja, jer mi je ukrao slavu. Ovo je bio moj dan. Dovoljno mi je što sam ga do sada dijelio s Orsonom Wellesom i Sigmundom Freudom', našalio se glumac s okupljenima. Unatoč razočarenju što vlastiti rođendan mora dijeliti s najmlađim članom kraljevske obitelji, glumac je ipak priznao kako mu je drago zbog vojvotkinje i vojvode od Sussexa. 'Jako sam sretan zbog njih, lijep su par i bit će im uzbudljivo', prokomentirao je 58-godišnjak i dodao kako ne savjetuje druge roditelje o odgoju djece. 

Podsjećamo, početkom veljače strani su se mediji raspisali kako će George biti kum prvom djetetu 37-godišnje Meghan i 34-godišnjeg Harryja. 'O da, očigledno ću biti kum kraljevske obitelji', rekao je tada Clooney novinarima prije nego što je sve razjasnio. 'Ja sam otac blizanaca, imam dovoljno posla - doslovno', našalio se glumac i tako opovrgnuo nagađanje kako će kumovati paru na čijem je vjenčanju bio gost u svibnju prošle godine.