Ljepotica Georgina Rodriguez pridružila se suprugu Cristianu Ronaldu na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards u Dubaiju, a svojom pojavom nema koga nije ostavila bez daha. Ujedinjeni Arapski Emirati ugostili su brojne svjetske nogometne zvijezde, a nogometaš je sa suprugom i najstarijim sinom, Cristianom Ronaldom Jr.-om, tamo stigao nekoliko dana prije kako bi dočekao 2019. godinu baš na tom bajkovitom mjestu.

Iako je Novu godinu dočekala odjevena u krpice u kakvima smo ju naviknuli vidjeti, na dodjeli se pojavila u potpuno drugačije izdanju - pokrivena od glave do pete. U bež haljini sa zlatnim detaljima, maramom na glavi i upečatljivom šminkom, 24-godišnja manekenka neodoljivo je podsjetila na zanosne sultanije i ljepotice koje vežemo uz arapsku kulturu, a tako zanosna oduševila je sve prisutne. 

Njezin odabranik s dodjele je kući otišao s nagradom u rukama, i to onom za nogometaša godine, a Georgina je na društvenim mrežama istaknula koliko je ponosna i sretna zbog ovog velikog postignuća u njegovoj nogometnoj karijeri.