Mnogima omiljenom nogometašu Cristianu Ronaldu godina nije mogla lošije započeti. Naime, nakon nedavnih optužbi da je nasilnik, lažljivac i psihopat, 33-godišnji igrač Juventusa ponovno se našao u problemima sa zakonom. Ovaj put riječ je o optužbi zbog utaje poreza u iznosu od 5,7 milijuna eura. Nogometaš je na sud došao u pratnji djevojke Georgine Rodriguez koju očito teške optužbe i prijetnje od nekoliko godina zatvorske kazne s kojima se nogometaš suočava, ne zabrinjavaju previše. 

Par se smiješeći držao za ruke, a na upit novinara, Ronaldo je rekao kako je sve u 'najboljem redu'. Sud tek treba odlučiti na koji način će Ronaldo odraditi kaznu zbog optužnice na sedam stranica koja ga tereti da je izbjegao platiti porez na zaradu koju je stekao u razdoblju od 2011.-2014. godine igrajući u Španjolskoj. 
Podsjetimo, nedavno su strani mediji pisali o nekoliko žena koje su Cristiana Ronalda optužile za silovanje, a sud tek treba dokazati istinitost navoda. Imam stotine njegovih poruka u kojima se smije dok priča kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira je kao govno. Poruke o tome kako je vara i poruke u kojima opisuje svoja seksualna osvajanja, priče slične Mayorginoj. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima ozbiljnih psihičkih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac. Njegov cijeli život je laž. Je**** psihopat', objavila je nedavno na svom Twitter profilu Jasmine Lennard, bivša djevojka Cristiana Ronalda.