Bivša manekenka i voditeljica 'Golih vijesti' Red Carpeta, Gianna Apostolski, koja sa svojim 28-godišnjim dečkom Dujom Bašićem sada vodi agenciju koja iznajmljuje vile, jahte i nudi VIP usluge, upravo prolazi kroz one dane u mjesecu koji mnogim muškarcima nisu dragi. Na svom Instagramu se pohvalila neobičnom pizzom koju je pojela kako bi si olakšala tegobe koje prate PMS. Pizza je bila krcata različitim sastojcima koji inače ne idu u slast jedni s drugim.

Samo za Story.hr 40-godišnja Gianna otkrila je kako izgleda njen život dok je u PMS-u i kako se ona, a kako njena okolina s time nose.   

'O da taj PMS svima dobro poznat. Par dana prije divljaju hormoni, čas se smijem, pa plačem, pa se opet smijem, pa sam nervozna, pa opet plačem, pa sam gladna i tako u krug! Svi i sve me živcira, a uvijek najviše 'pate' oni koji su u mojoj blizini, a to je moj dečko Duje. U jednom danu bi ga ubila za bezveze, pa opet rodila, ali ne zato što mi je nešto napravio nego zato što jednostavno hormoni divljaju i onda se pojavi neka druga ja, kao da sam bipolarna', rekla je Giana i zatim se osvrnula na hranu, glavno 'oružje' u borbi protiv simptoma hormonalnih promjena.

'Što se tiče hrane, tu nema kraja, slatko, ljuto, kiselo, slano, ma što god, a onda sutra jao. Bože što sam sve stavila u sebe, to normalni ljudi sigurno ne jedu! Uz sve to trpim jake bolove i moram uzimati tablete da mi olakšaju i nekad od silnih bolova poželim dragi Bože, što nisam muško i tako svaki mjesec. Ako izračunamo neku prosječnu starosnu dob žene ona sedam godina tijekom svog života ima PMS, pa sad vi zamislite kako je nama ženama', rekla je Gianna i odlučno naglasila: 'Živjele žene i njihov PMS jer samo mi razumijemo kako nam je'.

Poznato je kako se mnogi muškarci ne znaju nositi sa ženskim promjenama raspoloženja koje prate PMS, pa smo upitali atraktivnu Splićanku kako njen Duje to podnosi. 'On se u ovih šest godina već navikao na moj PMS. Otiđe mi do trgovine kupiti uloške, zamuti mi tabletu protiv boli, doda mi ovo, doda mi ono jer se ne mogu dignuti od bolova i tako. Moj Duje to sve shvaća pa mi je puno lakše jer imam takvog muškarca pored sebe', sretno je zaključila atraktivna poduzetnica. 

Podsjetimo, Gianna i Duje zajedno su šest godina, a u jednom od prijašnjih razgovora za Story.hr bivša voditeljica priznala je kako ona i Duje dobro funkcioniraju na ljubavnom i poslovnom planu i premda još nisu u braku, ponašaju se kao da jesu: 'Bitno je pronaći nekog srodnog sebi, da se prvenstveno poštujete, jer ako nema poštovanja, nema ni ljubavi; da ste jedno drugom sve na svijetu i da se volite nakon šest, 10 ili 25 godina, baš kao i prvog dana. E to je brak, jer ovo sve drugo je mrak'.