Gianna Apostolski, poduzetnica iz Splita, uvijek i o svemu razgovara otvoreno, kako s medijima, tako i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Naime, Gianna je 01. travnja na Instagram profilu objavila fotografiju koja se istaknula na naslovnici njezinih pratitelja jer nije bila posvećena Uskrsu, već nečemu potpuno drugačijem. Tako je svoje obožavatelje iznenadila fotografijom raskošnog zaručničkog prstena uz opis: 'Rekla sam 'da'! Toliko sam uzbuđena da jedva pišem!', a onda se slatko nasmijala svima koji su joj čestitali.

'Sve sam ih digla na noge!' rekla je za Story.hr poznata Splićanka te objasnila o čemu je zapravo riječ: 'Kako je Uskrs pao na 01. travnja koji je poznat po smicalicama, svi su nekako zaboravili da je dan za šalu i fokusirali se na Uskrs pa sam ja odlučila malo promijeniti stvari oko sebe. Otkad sam bila mala, moji su me učili da se na 01. travnja rade spačke pa sam tako sve prijatelje i poznanike prevarila lažnim zarukama.'

Osim što je sve dobro nasamarila, Gianna je istaknula još jednu stvar o svojoj prvotravanjskoj šali koja ju je najviše zabavila. 'Što je najbolje, ja sam zapravo skinula fotografiju nekog najskupljeg prstena s interneta. Najbolje mi je bilo to što nitko to nije primijetio, izgledalo je kao da mi je zaručnik Donald Trump ili neki milijarder', kroz smijeh je prepričala 40-godišnjakinja.

'Mislim da ću se morati stvarno zaručiti u dogledno vrijeme jer sam si ovom šalom zapaprila sudbinu. Sada kada je to spomenuto, iako kroz šalu, svi su nekako uzbuđeni i očekuju da bi se prave zaruke mogle i trebale uskoro dogoditi', priznala nam je simpatična Dalmatinka te dodala kako joj je ovo jedna od najdražih smicalica koje je ikada izvela.

Foto: Instagram