Kris Jenner može se nazvati jednom od najponosnijih baka Hollywooda s čak osmero unuka, a osobito otkako su joj kćeri Kylie i Kim prije dva mjeseca podarile dvije nove bebe u obitelji. Također, njena kći Khloe uskoro će dobiti svoju prvu kći, a čini se kako su sve ove okolnosti navele Kris da poželi još jednog potomka iako joj je već 62 godine. Kris je u vezi sa 37-godišnjim dečkom Coreyjem Gambleom za kojeg bi voljela da bude otac njezinog sedmog djeteta. 

'Kris očajnički želi dijete još otkada je njezina najstarija kćer Kourtney rodila njeno prvo unuče, danas osmogodišnjeg Masona. Vidjevši kako svi njezini potomci dobivaju djecu, poželjela je i ona imati još jedno', otkrio je izvor blizak obitelji za Mirror ističući kako Kris i Corey  žele imati sina jer je Kris za vrijeme prijašnjih brakova dobila pet kćeri i samo jednog sina. Osim toga, izvor je ispričao kao se i sam Corey zaljubio u petogodišnjeg dječaka u jednom sirotištu izvan Los Angelesa, a naveo je kako su Kris i on već sada pokrenuli proces sređivanja potrebnih papira za posvajanje mališana koji ih je osvojio.

Prije veze s Coreyjem, Kris je bila u braku s Bruceom Jennerom koji je promijenio spol i postao Chatlyin Jenner te je s njim dobila dvije kćeri - Kendall i Kylie. Kim, Kourntey, Khloe i Rob Kardashian plodovi su Krisine ljubavi s Robertom Kardashianom koji je 2003. godine preminuo od posljedica raka jednjaka.