Popularna pjevačica Rita Ora krajem studenog proslavila je 28. rođendan, a od prijatelja i obitelji dobila je brojne darove. Ipak, jedan se dar posebno istaknuo, a riječ je o onom njezine bliske prijateljice, manekenke Care Delevingne koji je tek sad 'procurio' u javnost. Cara je Riti povodom ulaska u još jednu životnu godinu unajmila stripera i striptizetu koji su Kosovsku zvijezdu 'počastili' plesom u krilu.

'Ni Cara ni Rita nisu sramežljive pa izbor poklona nije ni najmanje iznenađujući. Cara je znala da će se Riti njezin odabir svidjeti. Dobro su se zabavile', ispričao je izvor blizak djevojkama za strane medije. Rođendanskoj zabavi uz provokativnu izvedbu stripera prisustvovali su brojni poznati s kojima je Rita bliska, a među njima su bile i Kate Beckinsale, Paris Hilton, Kelly Osbourne te Chelsea Handler.

Podsjećamo, i Rita je Cari 26. rođendan u kolovozu čestitala provokativnom čestitkom. Riječ je fotografiji na kojoj Rita ima gole grudi prekrivene ljepljivom trakom na kojoj piše 'Glamour', a Cara joj liže bradavicu.