Zvijezda bivšeg megapopularnog boy benda Take That, a sad uspješan solo glazbenik, Robbie Williams priznao je da je prolazio kroz jako težak period i htio počiniti samoubojstvo. U razgovoru za Woods' Alien Nation podcast 45-godišnji Robbie se prisjetio vremena kad je s Take That bio na vrhuncu slave i razmišljao o tome da si oduzme život zbog paranormalnih iskustava koja su ga proganjala, ali i velike količine droge koju je koristio.

U to vrijeme živio je u kući u Sjevernom Londonu s tadašnjom djevojkom i uzimao je puno kokaina. Svaki dan čuo bi nečije korake po kući, a nije bilo nikoga osim njih dvoje. Zvukovi su postajali sve nepodnošljiviji do točke da je pobjegao iz kuće dok ga je proganjala snažna misao kako će se morati ubiti ako se ikada više vrati u kuću. Čak i kad bi ušao u svoj auto, svaki put bi se čulo kao da se netko stropoštao na stražnje sjedalo. To je trajalo dva mjeseca i toliko ga je izbezumilo da se samo želio ubiti. Vrhunac je bio kad se jedno jutro probudio i kraj kreveta ugledao tamnu maglu. Toliko se uplašio da se nije usudio izaći iz kreveta jer bi morao proći kroz tu maglu. Bila je to kap koja je prelila čašu. Istog dana je s djevojkom zauvijek napustio kuću i pobjegao u hotel. Kasnije je saznao da je kuća bila sagrađena na groblju na kojem su sahranjeni ljudi umrli od crne kuge u 14. stoljeću. 


Podsjetimo, takva mračna vremena su iza pjevača koji je u braku s glumicom Aydom Field od 2010. godine. U više navrata je isticao kako isključivo supruzi može zahvaliti što se oslobodio droge i alkohola. Imaju troje djece; sedmogodišnju Theodoru Rose, četverogodišnjeg Charltona Valentinea i osmomjesečnu Collette Josephine, rođenu putem surogat-majke.