Nakon što su Rolling Stonesi otkazali turneju po Sjevernoj Americi zbog zdravlja Micka Jaggera, svi su se zabrinuli za vremešnu legendu koja će u srpnju navršiti 76 godina. Tada je otkriveno kako će se Mick morati podvrgnuti zahtjevnoj operaciji, a Daily Mail je nedavno objavio da mu je zamijenjen srčani zalisak. Liječnici su za operaciju rekli kako je u 95% slučajeva uspješna. Sada, kako bi pokazao svim obožavateljima da je zaista dobro, na svom Twitter profilu, Mick je objavio video na kojem se vidi da se vratio u formu.

Fanovi su s oduševljenjem dočekali ovu objavu, na kojoj vide kako frontmen jedne od najpoznatijih grupa svih vremena, pleše na sebi svojstven način, čime je pokazao da se osjeća jako dobro nakon operacije srčanih zalisaka. Mick je u trenirci, bijeloj majici i bijelim tenisicama izvodio pokrete koji su njegov zaštitni znak. S obzirom na to da uz tweet nije objavljen popratni tekst, brojni pratitelji jedva čekaju da se Mick i službeno oglasi.

Podsjećamo, Mick je na društvenim mrežama objavio da bend otkazuje 17 koncerata u Americi i Kanadi. 'Grozno mi je što vas moram ovako razočarati. Očajan sam što moramo odgoditi turneju, ali naporno ću raditi kako bih se vratio na pozornicu što prije', a Daily Mail dalje piše kako se povratak legendarnog pjevača očekuje ovog ljeta kada će Rolling Stonesi ipak održati sve rasprodane koncerte.