Bivša ljubav repera Seana Combsa, 47-godišnja manekenka Kim Porter, pronađena je mrtva u svom domu u Kaliforniji. Izvor blizak manekenki za TMZ je kazao kako je njezino tijelo pronađeno u krevetu, a iako službeni uzrok smrti još nije poznat, sumnja se kako je riječ o srčanom zastoju.

Reper i Kim zajedno su proveli gotovo dva desteljeća te su dobili četvero djece. Navodno su počeli izlaziti još davne 1994. godine, a prvog sina, Christiana Caseyja Combsa, dobili su 1998. godine. Ubrzo su prekinuli, a Sean je počeo izlaziti s Jennifer Lopez, no njihov odnos je i dalje bio prijateljski, pa je on čak ostao živjeti kod nje. Tijekom godina, Kim i Sean su se mirili, pa prekidali, a 2006. godine dobili su blizanke Jessie James i D'Lilu.

Ipak, godinu dana kasnije, Kim je odlučila iseliti iz njihova zajedničkog doma nakon što je saznala da je Sean dobio dijete s drugom ženom netom prije nego su se rodile njihove blizanke. 'Nekon deset godina, odlučila sam prekinuti našu turbulentnu vezu i nastaviti sa svojim životom. Mislim da je to najbolje za mene, Seana i našu obitelj. Radujem se nastavku svoje karijere, a njemu želim mnogo uspjeha, zdravlja i sreće, kako u životu, tako i u ljubavi. Ostat ćemo prijatelji i predani roditelji svojoj djeci', napisala je tada Kim u službenoj izjavi.

Od preminule manekenke oprostile su se i brojne zvijezde, među kojima su Rihanna, Nicki Minaj, Drake i mnogi drugi.