Nakon što su svjetski mediji počeli pisati o tome što pokojni glazbenik Michael Jackson radio tijekom svog života, izašao je dokumentarac 'Leaving Neverland' u kojem James Safechuck i Wade Robson pričao kako ih je Michael seksualno zlostavljao.



Cijela ta situacija najviše je pogodila Paris Jackson, glazbenikovu kći koja ne vjeruje da je ijedan od navoda istinit. Paris je, kako navodi Daily Mail, pokušala počiniti samoubojstvo u subotu navečer nakon čega je hitno hospitalizirana. Iako mnogi vjeruju da je Michael bio pedofil i da je zlostavljao djecu, njegova kći je jako zabrinuta da joj takve optužbe mogu uništiti filmsku karijeru koju je tek počela graditi, pa sve navode vješto demantira. ' Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju', rekao je izvor za TMZ.



Podsjetimo, Paris je još 2013. godine bila hospitalizirana zbog depresije i tjeskobe, a prošle godine je demantirala glasine kako se prijavila u kliniku zbog mentalnog sloma.