Prijateljstvo glumca Jasona Momoe i glazbenika Lennya Kravitza dokazuje kako ne treba biti 'loše krvi' između bivših i sadašnjih partnera, štoviše Jason je Lennyju kupio jednak prsten kao sebi u znak poštovanja. Zvijezda filma 'Aquaman' na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj su on i Lenny zagrljeni te s osmijehom pokazuju modne dodatke.

Prema svemu sudeći, za ovu dvojicu nema kompliciranih odnosa te se nastoje ponašati ljudski jer je brak Lennyja Kravitza i sadašnje supruge Jasona Momoe, Lise Bonet okončan prije 25 godina. 

Podsjećamo, pjevač Lenny Kravitz oženio je glumicu Lisu Bonet 1987. godine te je par dobio kćer Zoe godinu dana kasnije. Par se nakon šest godina rastao, ali su ostali vrlo dobri prijatelji te su se zajednički skrbili o svojoj kćeri. Lisa preko zajedničkih prijatelja 2005. upoznaje Jasona Momou te dobivaju kćer i sina. Unatoč raznim nagađanjima, par se oženio tek 2017. godine i u cijeloj priči skladan odnos bivših supružnika se proširio i na novog člana – Momou.